3D Printing

3D Printing

Klein Klouwenberg Boon is bezig met 3D printing en we hebben zelf een 3D-printer. Onze engineers kunnen 3D printbestanden voor u maken en bewerken. En uiteraard kunnen we er voor zorgen dat uw product dan ook wordt geprint. Als prototype, maar ook als serie.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.  

 

Nadere uitleg over 3D Printing.

Een 3D-printer is een apparaat dat op basis van digitale “bouwtekeningen” driedimensionale objecten kan produceren. Dit gebeurt door het object laag na laag op te bouwen. Het is een tak van de rapid prototyping-industrie. Rapid prototyping is een verzamelnaam voor verschillende technieken die het mogelijk maken om snel fysieke prototypen te vervaardigen.

3D-printers worden vooral toegepast waar ontwerpers tijd willen besparen op het zelf maken van modellen. Hierbij behoren de medische wetenschaparchitectuur, mode en design, maar ook de entertainmentindustrie zoals de game-industrie en filmindustrie horen tot de gebruikers. Ook kunstenaars gebruiken deze machine om hun creaties in een relatief korte tijd in een vaste vorm te krijgen. Voor meer informatie zie ook https://nl.wikipedia.org/wiki/3D-printer.