Klein Klouwenberg Boon blijft groeien, help jij ons mee?

Gezocht: Conventioneel draaier

Over twee weken verhuisd Klein Klouwenberg Boon naar een nieuw en groter pand aan de Maagdenburgstraat 32a te Deventer. Naast uitbreiding van ons machinepark met een nieuwe Haas VF2SS zijn wij op zoek naar een conventionele draaier om ons team uit te breiden.

Hou je van afwisselend werk en kun je goed zelfstandig werken dan krijg je binnen Klein Klouwenberg Boon de ruimte om je verder te ontwikkelen. Bij Klein Klouwenberg Boon zijn de lijntjes kort en is de sfeer open. En natuurlijk hoort hier een goed salaris bij met prima voorwaarden (volgens de Metaalunie).

Klein Klouwenberg Boon is een geavanceerde kunststof- en metaalbewerker, gevestigd in Deventer en werkzaam op een breed terrein. Zo werken wij bijvoorbeeld voor machinefabrieken, rotatiegieterijen, maar ook voor de chemische, voedings-, en kunststoffenindustrie. En of het nu gaat om een onderdeeltje van een machine, het toeleveren van halffabricaten, eindproducten of om een compleet systeem, wij zijn er op ingesteld.

Spreekt je dit allemaal aan kom dan snel op gesprek of stuur je CV met motivatie naar Elieg Akkermans. ([email protected])